TERMENI SI CONDITII POLITICA DE COOKIES POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Testimoniale
image

Gheorghe I

2019

Furniture Vision este o companie romaneasca de familie unde cuvantul asumat este litera de lege. Am admirat evolutia sa continua pe toate palierele: de la creatie si design pana la competentele tehnice si organizatorice avand ca baza deschiderea catre nou a intregului colectiv. Activand ca furnizor de materiale in domeniu de peste 20 de ani, am cunoscut multe companii cu diferite formate. Furniture Vison inglobeaza in echipa sa doua generatii care stiu sa se completeze perfect si sa se potenteze avand ca scop final satisfactia clientului. Echipa Furniture Vison se califica pentru orice proiect, oricat de complex ar fi si sigur este printre cele(putine) pe care le-as recomnada cu toata convingerea.

image

Bogdan N

2019

De cativa ani, ne bucuram sa-i avem in randul clientilor nostri si pe cei de la Furniture Vision, carora sa le putem oferi solutii de ambalare pentru produsele de mobilier , gandite si executate de ei. Arhitectii, designerii, inginerii impreuna cu intreaga echipa de management si productie, sunt solutia perfecta, daca vrei sa dai valoare spatiului in care muncesti, te relaxezi sau, de ce nu, chiar traiesti.

image

Danie G

2019

Pentru Hafele Romania, Furniture Vision este un partener ideal, mereu deschis in a implementa solutii noi, care sa dea un plus de valoare mobilierului, contribuind astfel la cresterea nivelului productiei mobilierului pe comanda. O echipa tanara, cu oameni frumosi si entuziasmati, dornici tot timpul sa afle informatii noi si atenti la miciile detalii, care in final se concretizeaza in proiecte indraznete si unice, esenta mobilierului custom made.

image

Marius S

2019

Am lucrat cu partenerii nostri de la Furniture Vision pentru prima data cu ocazia amenajarii noului nostru sediu. Cu toate ca cerintele pe care le-am avut au fost dintre cele mai neobisnuite, profesionismul echipelor de arhitecti si montatori ale celor de la Furniture Vision a facut ca rezultatul sa fie unul desavarsit.

image

Nichifor Z

2021

Inca de la pirma interactiune am constatat ca avem de-a face cu o echipa de oameni determinati sa creeze un concept nou de a face mobilier si design interior. Am fost intampinati de o echipa de design tanara, cu o viziune si un suflu nou dar si oameni de productie cu experienta de-o viata. Echiparea productiei lor a fost o provocare si pentru noi atat pentru partea mecanica cat si software si in contrapartida echipa de arhitecti, graficieni si operatori au fost extrem de receptivi si oranizati. Multumim Furniture Vision pentru toti acesti ani si minunata colaborare.

image

Florin P

2021

Suntem partenerii Furniture Vision încă de la început de drum. Evoluând de la an la an, ei, au devenit un important producător de mobilier, iar noi suntem mândri că produsele noastre se regăsesc în proiectele deosebite executate de Furniture Vision.

image

I.U

2020

Sunt bucuros am găsit o adevărată echipă de profesioniști. Propunerea lor de amenajare a casei recent achizitionate ne-a luat prin surprindere într-un mod placut. Mulțumim, Furniture Vision pentru sfaturi, proiect și nu în ultimul rand pentru mobilierul "out of the box".

image

C.S

2018

„Finalizarea amenajării unei locuinte nu este un proces ușor pentru că așteptările sunt mari. Am apreciat, în primul rând atât răbdarea celor de la Furniture Vision, disponibilitatea cât și implicarea atât a echipei de design – proiectare, dar și a băietilor de la producție și montaj.”