TERMENI SI CONDITII POLITICA DE COOKIES POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

more than services

image
icon
icon
icon
icon
icon
icon

DESIGN SI PROIECTARE

Echipa noastră de arhitecți și ingineri este alături de clienți pentru a le transpune dorintele în proiecte, pentru a le optimiza si a le pregăti cît mai bine pentru procesul de producție.

DOTARE TEHNICA

Asiguram servicii pentru prelucrarea materialelor compozite; mdf vopsit, furnire, lemn masiv, pal melaminat, HPL, accesorii inox, accesorii din metal vopsit în câmp electrostatic, sticlă vopsită, materiale specifice industriei publicității ca plexiglas, stiplex, forex, sisteme de iluminat LED, backlit, casete luminoase, sigle etc.

EXPERTIZA TEHNICA

Pe toată perioada desfășurării proiectului echipa tehnică va fi în legătură cu dumneavoastră și va căuta căi de îmbunătățire a proiectului, scurtarea timpilor de producție și instalare a mobilierului și structurilor/elementelor necesare pentru amenjările interioare (pereți, obiecte și pardoseli cu design special, placări).

PRODUCTIA

Echipa noastră tehnică este foarte bine pregătită, cu experiență în cele mai variate tipuri de proiecte. Organizarea pe echipe de lucru conduse de project manageri este cea mai eficientă variantă de proiectare, comandă și urmărire în producție & montaj, oferind avantaje și pe planul costului.

INSTALAREA SI MONTAJ

Întregul proces de proiectare și fabricație urmărește simplificarea constructivă a mobilierului astfel încât timpii de montaj să fie cât mai scurți. Solutiile tehnice și organizarea operațiunilor de montaj conduc la eficientizarea operațiunii de montaj în termenii conveniți cu clientul.

GARANȚIE ȘI SERVICII POST-GARANȚIE

Furniture Vision oferă garanție pentru materialele și lucrările executate între 1 și 10 ani, în funcție de material și cerințele specifice ale fiecărui proiect. Oferim de asemenea asistență tehnică, reparații și înlocuiri ale elementelor deteriorate, uzate, invechite.